Har du behov for å ansette scenekjempere, trenger en kampkoreograf, eller ønsker undervisning innen scenekamp?

Lurer du på noe som ikke står under Spørsmål & Svar?


Kontakt oss

 
 
 
 

Innmelding

 

 

Hvis du har bestemt deg for å melde deg inn i OFFSCEN følger du bare linken under innmeldingsskjemaet. Når innmeldingen din er registrert får du faktura.

Kontingenten er kr.300,- pr. år.Spørsmål & Svar

 

 

Svar på en del spørsmål vi ofte får, samt et par spørsmål det er lurt å stille seg før man iscenesetter en kamp for film eller teater

Q. Arrangerer OFFSCEN scenekampkurs?

Ikke direkte. Hvert år bidrar vi til NSFS Summer Workshop. Vi hjelper også de som ønsker å arrangere kurs med råd og hjelp til å få kontakt med de rette instruktørene.


Q. Er scenekamp farlig?

Som med så mange andre ting er det farlig hvis det gjøres feil og ufarlig om du gjør det riktig. OFFSEN har som oppgave å hjelpe folk å gjøre det riktig.


Q. Hvilke fordeler får jeg som medlem?

Medlemmene er del av et nasjonsalt samfunn av scenekjempere som arrangerer trening og workshops. De har stemmerett på årsmøtene til OFFSCEN og NSFS og kan være synlige i Medlemslisten.

I tillegg får medlemmer 10% rabatt på alle kurs knyttet til OFFSCEN  og de fleste kurs arrangert av andre NSFS-tilknyttede organisasajoner. Det gjelder også den årlige NSFS Summer Workshop. Aktive scenekjempere sparer derfor inn kontingententen ganske raskt.

Q. Er scenekamp egnet for barn?

Flere av instruktørene våre arrangerer kurs som er egnet for barn, men NSFS-godkjente kurs og testing har 16-års aldersgrense.


Q. Hvor stor må en kamp være for å trenge scenekampinstruksjon/trening?

All kamp er potensielt skadelig. Derfor trenger alle som utøver scene- og filmkamp trening. Behovet for instruktør/koreograf avhenger av kampens omfang og skuespillernes erfaring. Uerfarne utøvere kan trenge instruktør for bare et enkelt slag, dytt eller fall.